Over ons

Over BigBold

BigBold is een Nederlandse fabrikant en leverancier van exclusief deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag. BigBold richt zich met haar producten voornamelijk op het jaren 30 segment waarbij de focus ligt op het gebruik van originele materialen en het toepassen van de originele maatvoering. BigBold is ontstaan vanuit de gedachte dat het produceren van deur-, raam- en meubelslag efficiënter kon zonder afbreuk te doen aan de hoogwaardige kwaliteit van de originele materialen. Dit heeft geresulteerd in een unieke combinatie; origineel, hoogwaardig deurbeslag tegen een betaalbare prijs.

Unieke combinatie

Producten van BigBold zijn uniek te noemen. BigBold wist de markt op te schudden door een serie jaren 30 deurbeslag te produceren met het gebruik van de originele -kwalitatief gezien de beste- materialen en originele maatvoering. Door het volledig in eigen beheer ontwikkelen van deze producten lag onze adviesverkoopprijs echter vele malen lager dan het huidige aanbod. Deze unieke combinatie bleef niet onopgemerkt en sindsdien is BigBold dan ook uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt van -origineel jaren 30- deurbeslag.

Deze unieke combinatie bleef niet onopgemerkt en sindsdien is BigBold dan ook uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de markt van -origineel jaren 30- deurbeslag

Onze kracht: innovatie

Met ons team gespecialiseerde medewerkers innoveren wij graag op alle vlakken. Van productontwerp tot aan distributie, tot in het kleinste detail optimaliseren wij deze processen continue. Met onze manier van 'lean' werken heeft BigBold een unieke positie weten te verwerven in de markt van deur-, raam- en meubelslag. Door alles in eigen beheer te ontwerpen, testen en ontwikkelen is, naast een hoge kwaliteit, een snelle doorlooptijd te realiseren terwijl er op (onnodige) kosten bespaart kan worden, hetgeen we kunnen doorberekenen in onze producten.

Onze kwaliteit

De kwaliteit van onze producten is iets waar we trots op zijn bij BigBold. Wij maken uitsluitend gebruik van dezelfde materialen zoals gebruikt bij deurbeslag uit de jaren 30. Met messing als basismateriaal, een handvat van ebbenhout en een glanzend- of geborsteld nikkel finish, mogen wij spreken van origineel jaren 30 deurbeslag. Onze wijze van produceren is innovatief. Op basis van onze 3D-modellen worden producten geproduceerd middels CNC-gestuurde apparatuur en middels het onder druk machinaal smeden in combinatie met machinaal polijsten en vervolgens vernikkelen.